Ανακοινώσεις

Ωράριο λειτουργίας Σχολείου

Ιούνιος 2023: καθημερινά 09.00-13.00

Ιούλιος 2023: κάθε Πέμπτη 08.30-12.30

Αύγουστος 2023: κάθε Πέμπτη 08.30-12.30

 


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΣΕ ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. – Π.ΕΠΑ.Λ. για το έτος 2023-24

 

Από τις 28 Ιουνίου 2023 και ώρα 07:00 έως και τις 07 Ιουλίου 2023 και ώρα 23:59, όσοι/ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. και ημερήσιων Π.ΕΠΑ.Λ., θα μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση» για το σχολικό έτος 2023-2024.

 

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής «e-εγγραφές», στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

ή μέσω της διαδικτυακής πύλης: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

ΠΡΟΣΟΧΗ για όσους δηλώσουν ΕΠΑΛ: Θα πρέπει στις 10 Ιουλίου 2023 να ελέγξουν στην ίδια πλατφόρμα αν το παιδί τους τοποθετήθηκε στο ΕΠΑΛ που αιτήθηκαν και να επικοινωνήσουν με το ΕΠΑΛ ώστε να κάνουν άμεσα εγγραφή εκεί αν δέχτηκαν το παιδί ή να λάβουν καθοδήγηση για το επόμενο βήμα αν το παιδί δεν έγινε δεκτό λόγω μεγάλου αριθμού αιτήσεων.

 


 

Πρόγραμμα ενδοσχολικών εξετάσεων 2023

Πρόγραμμα προαγωγικών εξετάσεων Α τάξης

Πρόγραμμα προαγωγικών εξετάσεων Β τάξης

Πρόγραμμα απολυτήριων εξετάσεων Γ τάξης

 


 

Αγιασμός

12/9/2022

Οι μαθητές παρακαλούνται να προσέλθουν στο Σχολείο τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου, στις 8.45π.μ. για να παραστούν στον Αγιασμό. Στη συνέχεια θα παραλάβουν τα βιβλία τους και θα αποδεσμευτούν. 


 

 

Εγγραφές για το έτος 2022-23

 • Οι γονείς/κηδεμόνες μαθητών των τάξεων Α, Β και Γ Λυκείου που δεν προέβησαν σε ηλεκτρονική εγγραφή (e-eggrafes) του παιδιού τους στην επόμενη τάξη κατά την Α φάση που έληξε στις 7/7/2022, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ e-eggrafes.minedu.gov.gr ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ, 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022.

 

 • Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών που θα φοιτήσουν σε οποιαδήποτε τάξη του Λυκείου μας θα χρειαστεί να προσέλθουν στο Σχολείο μας από την 1η Σεπτεμβρίου και πριν την ημέρα του Αγιασμού (12/9/2022) προκειμένου να ολοκληρώσουν την εγγραφή του παιδιού τους. (Δεν χρειάζεται να προσκομίσουν κάποιο έγγραφο).

 

 •  Επιπλέον, οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α τάξη θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου 2022 να έχει κατατεθεί στο Σχολείο -έντυπα ή ηλεκτρονικά- το Ατομικό Δελτίο Υγείας μαθητή (ΑΔΥΜ) ώστε να μπορεί να συμμετάσχει στις αθλητικές δραστηριότητες του Σχολείου. (Το ΑΔΥΜ έχει ισχύ 3 χρόνια). Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ, να το παραλάβετε από το Σχολείο μας (κάθε Πέμπτη 9.00-13.00) ή να το λάβετε σε ψηφιακή μορφή από τον Ιατρό που θα το εκδώσει. (Στο Σχολείο κατατίθεται ΜΟΝΟ η πρώτη σελίδα του ΑΔΥΜ).

 

Λειτουργία Σχολείου κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο

Το Σχολείο θα είναι ανοικτό κάθε Πέμπτη των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου (9.00-13.00).

 


 

Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου για εισαγωγή στα Πανεπιστήμια και στα Δημόσια ΙΕΚ

μέχρι τις 18 Ιουλίου 2022

Ενημερωθείτε από το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου εδώ και τη σχετική εγκύκλιο εδώ.

 

Επισημαίνουμε ότι σύμφωνα με την εγκύκλιο, σχετικά με τα Μηχανογραφικά Δελτία για τα Πανεπιστήμια: "Την Τρίτη 19-7-2022 και μέχρι το μεσημέρι στις 14.00 μ.μ., οι υποψήφιοι θα έχουν την δυνατότητα να διαγράψουν τις σχολές που δεν επιθυμούν τελικά, ενώ η προσθήκη σχολών ή η αλλαγή σειράς προτιμήσεων δε θα είναι δυνατή."

 

Το Σχολείο θα παραμείνει ανοικτό επιπλέον των εφημεριών που είναι κάθε Πέμπτη, τις ημέρες Τετάρτη (13/7/2022) και Δευτέρα (18/7/2022).

 


Ηλεκτρονική εγγραφή (e-eggrafes) για το επόμενο σχολικό έτος (2022-23)

 έως 7 Ιουλίου 2022

Οι γονείς/κηδεμόνες που επιθυμούν να εγγράψουν το παιδί τους σε Γενικό ή Επαγγελματικό Λύκειο για την επόμενη σχολική χρονιά, πρέπει να συνδεθούν στην πλατφόρμα https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/ και να το πράξουν μέχρι τις 7 Ιουλίου 2022.

 


 

Λήψη κωδικού για Μηχανογραφικά Δελτία 2022

21 Ιουνίου- 30 Ιουνίου 2021

 

Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να υποβάλουν Μηχανογραφικό δελτίο

α) για εισαγωγή στα Πανεπιστήμια (μέσω Πανελλαδικών εξετάσεων 2022 ή 10%)

β) για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ

οφείλουν να προσέλθουν στο Λύκειο ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30/6/2022 ώστε να δημιουργήσουν κωδικό ασφαλείας που θα χρησιμοποιήσουν όταν ενεργοποιηθεί η πλατφόρμα των Μηχανογραφικών Δελτίων.

Αναρτήθηκε στις 22/6/2022

 

 

 


 

Πρόγραμμα ενδοσχολικών εξετάσεων Μαΐου 2022

 εδώ


 

Αίτηση Δήλωση για Πανελλαδικές εξετάσεις 2022

1 Δεκεμβρίου - 13 Δεκεμβρίου 2021

 

Ενημερωθείτε από το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου.

Αφορά τελειόφοιτους (μαθητές της Γ τάξης) και απόφοιτους προηγούμενων ετών. 

 

Αναρτήθηκε την Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021


 

Υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων 2021

19 Ιουλίου - 28 Ιουλίου 2021

Ενημερωθείτε από το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου.

Προθεσμία υποβολής των Μηχανογραφικών Δελτίων ορίστηκε η 28η Ιουλίου 2021. Μετά την παρέλευση της ημερομηνίας αυτής, δεν μπορείτε να προβείτε σε αλλαγή του Μηχανογραφικού σας Δελτίου.

Το Σχολείο μας θα παραμείνει ανοικτό τις ημέρες 21 και 28 Ιουλίου 2021 (9.00-13.00) για διευκόλυνση και υποστήριξη.

 

Αναρτήθηκε τη Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021

 


 

Απόκτηση κωδικού ασφαλείας για τα Μηχανογραφικά Δελτία

28 Ιουνίου-30 Ιουνίου

 

Το Υπουργείο έθεσε ως προθεσμία για την απόκτηση κωδικού ασφαλείας για τα Μηχανογραφικά την 30η Ιουνίου.

 

Συνεπώς, πρέπει όλοι οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι (ή άλλο άτομο με εξουσιοδότηση) να προσέλθουν στο σχολείο (9.00-13.00) στο διάστημα 28 Ιουνίου-30 Ιουνίου 2021 για να εκδώσουν τον κωδικό ασφαλείας με τον οποίο θα έχουν πρόσβαση στα Μηχανογραφικά.

 

Αναφερόμαστε στα Μηχανογραφικά Δελτία για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια και στα Παράλληλα Μηχανογραφικά Δελτία για εισαγωγή σε Δημόσια ΙΕΚ.

 

Επισημαίνουμε ότι ένας απόφοιτος μπορεί να υποβάλλει Μηχανογραφικό Δελτίο για τα Δημόσια ΙΕΚ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

 


ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ότι:
1) δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ στην οποία οι υποψήφιοι μπορούν να εισέρχονται για να κάνουν το Μηχανογραφικό τους.

 

2) δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ υποβολής των Μηχανογραφικών, αλλά μόνο το ότι θα είναι εντός του μήνα Ιουλίου.

 

3) δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ποιες ΕΞΤΡΑ ημέρες τα Λύκεια θα είναι ανοικτά για να υποστηρίξουν τεχνικά τους υποψήφιους στα Μηχανογραφικά.

 

Μόλις ανακοινωθούν τα παραπάνω, θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Προς το παρόν, να έχετε υπόψη σας ότι το σχολείο θα είναι ανοικτό 9.00-13.00 τις ακόλουθες ημέρες:
α) 28 Ιουνίου - 30 Ιουνίου,
β) κάθε Πέμπτη των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου.

 

Αναρτήθηκε το Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021

 


 

Δικαιολόγηση απουσιών για μαθητές/-τριες που συνοικούν με άτομα που πάσχουν από σοβαρό υποκείμενο νόσημα και ένταξή τους στα Διαδικτυακά μαθήματα

 Όσοι ενδιαφερόμενοι το έχουν πράξει ήδη, να αγνοήσουν την παρούσα ανακοίνωση.

Σας ενημερώνουμε ότι για τη δικαιολόγηση των απουσιών των μαθητών/τριών που συνοικούν με άτομα που πάσχουν από σοβαρό/ά υποκείμενο/α νόσημα/τα και την ένταξή τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, τα δικαιολογητικά που προβλέπονται στο άρθρο 3 της με αρ. πρωτ. 14109/ΓΔ4/05-02-2021 ΚΥΑ (Β΄ 455), όπως ισχύει θα πρέπει να υποβάλλονται ως ακολούθως:

Οι κηδεμόνες ή οι ενήλικοι μαθητές υποβάλλουν στον Διευθυντή με κάθε πρόσφορο τρόπο

έως την Τετάρτη 12-05-2021 τα παρακάτω:

(α) αίτηση – υπεύθυνη δήλωση της παρ. 4 του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 (μέσω gov.gr ή με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής) για τη συμμετοχή τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

(β) Μαζί με την ως άνω αίτηση – υπεύθυνη δήλωση οι παραπάνω ενδιαφερόμενοι/ες προσκομίζουν σε σφραγισμένο φάκελο το σύνολο των δικαιολογητικών που έχουν εκδοθεί από δημόσιες δομές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας που αποδεικνύουν ότι το συνοικούν με αυτούς πρόσωπο πάσχει από σοβαρό ή σοβαρά υποκείμενο/α νόσημα / νοσήματα του άρθρου 2 της ανωτέρω ΚΥΑ.

(γ) Παράλληλα, εντός του φακέλου συνυποβάλλεται εκ μέρους των συνοικούντων προσώπων και υπεύθυνη δήλωση της παρ. 4 του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 (μέσω gov.gr ή με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής), στην οποία δηλώνουν ότι επιθυμούν η Επιτροπή του άρθρου 1 της ανωτέρω ΚΥΑ να προβεί στην επεξεργασία των φακέλων τους.

 Οι αιτήσεις θα προωθηθούν από το Σχολείο για έλεγχο στην αρμόδια επιτροπή υγείας.

Για διευκρινίσεις, σας παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο Σχολείο τη Δευτέρα 10 Μαΐου.

Αναρτήθηκε την Τρίτη, 28 Απριλίου 2021

 


 


Δια ζώσης εκπαίδευση στα Λύκεια από τις 12 Απριλίου 2021

Από τη Δευτέρα, 12 Απριλίου, ξεκινάει η δια ζώσης εκπαίδευση για τα Λύκεια.

Απαραίτητη προϋπόθεση για μαθητές και εκπαιδευτικούς προκειμένου να εισέλθουν στο σχολείο είναι η αρνητική διάγνωση για covid-19 κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

(Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες, των οποίων ο ΑΜΚΑ δεν εμφανίζεται, ώστε να παραλάβουν τον αυτοδιαγνωστικό έλεγχο από το φαρμακείο, να μεταβαίνουν για αυτοδιαγνωστικό έλεγχο, σε μια από τις δημόσιες δομές, όπως αυτές είναι αναρτημένες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr).

 

Η διαδικασία, όπως αυτή ανακοινώθηκε από το Υπουργείο, καταγράφεται παρακάτω: 

"Γονείς, κηδεμόνες, μαθητές και εκπαιδευτικοί θα παραλαμβάνουν δωρεάν το self-test, μαζί με ενημερωτικό υλικό από το φαρμακείο, χρησιμοποιώντας τον ΑΜΚΑ τους. 

Οι μαθητές/οι εκπαιδευτικοί θα κάνουν τα self-tests στο σπίτι τους. Συστήνεται το τεστ να γίνεται το ίδιο πρωί ή το προηγούμενο βράδυ. Άρα το πρώτο τεστ θα μπορεί να γίνει την Κυριακή το βράδυ ή την Δευτέρα το πρωί.

Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί θα δηλώνουν το αποτέλεσμα του self-test μέσω της πλατφόρμας self-testing.gov.gr, στην οποία θα εισέρχονται με τους κωδικούς taxisnet, καταχωρώντας συγκεκριμένα στοιχεία, όπως πατρώνυμο, μητρώνυμο, ΑΜΚΑ και το αποτέλεσμα του self-test.

Αν το self-test είναι αρνητικό: Για τους μαθητές, θα εκδίδεται σχολική κάρτα μέσω της πλατφόρμας self-testing.gov.gr. Οι μαθητές θα φέρουν τη σχολική κάρτα μαζί τους όλη την εβδομάδα και θα την επιδεικνύουν στους εκπαιδευτικούς την πρώτη ώρα της Δευτέρας και της Πέμπτης.

Για τους εκπαιδευτικούς, θα εκδίδεται η δήλωση αρνητικού αποτελέσματος μέσω της πλατφόρμας self-testing.gov.gr.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει πρόσβαση σε εκτυπωτή, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί θα μπορούν να γράφουν μια χειρόγραφη δήλωση που θα περιέχει τα ίδια στοιχεία με τη σχολική κάρτα/ τη δήλωση αρνητικού αποτελέσματος.

Αν το self-test είναι θετικόΘα εκδίδεται δήλωση θετικού αποτελέσματος μέσω της πλατφόρμας self-testing.gov.gr για τη διενέργεια δωρεάν επαναληπτικού rapid test σε δημόσια δομή. Η λίστα με τις δημόσιες δομές περιλαμβάνεται στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr Αν το επαναληπτικό τεστ είναι θετικό, θα ακολουθείται το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Αν το επαναληπτικό τεστ είναι αρνητικό, οι μαθητές/εκπαιδευτικοί θα λαμβάνουν σχετική βεβαίωση από το σημείο εξέτασης και επιστρέφουν στο σχολείο.

 Ήδη έχει αποσταλεί στα φαρμακεία και δοθεί στη δημοσιότητα επεξηγηματικό υλικό καθώς και σχετικό βίντεο για κατατοπιστική ενημέρωση όλων."

Βίντεο με οδηγίες για τη χρήση των self test

Αναρτήθηκε την Παρασκευή, 09/4/2021

 


 

Παράταση έως τις 30 Μαρτίου για τις Αιτήσεις-Δηλώσεις Αποφοίτων για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις και για την προσθήκη σχολών/ειδικών μαθημάτων για τους υποψήφιους τελειόφοιτους.

Αναρτήθηκε την Παρασκευή, 19/3/2021

 


 

Υποβολή δικαιολογητικών για προφορική ή γραπτή εξέταση υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές
εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, στις Πανελλαδικές
Εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2021, για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.


Παρακαλούμε να ενημερωθείτε εδώ από τη σχετική εγκύκλιο και να επικοινωνήσετε με το Λύκειο αν χρειάζεται. 

Ειδικά για τους μαθητές της Γ τάξης που έχουν υποβάλει Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις, έχουν προσκομίσει τη σχετική γνωμάτευση στο Σχολείο και επιθυμούν να εξεταστούν ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σε αυτές, θα πρέπει να στείλουν email στο σχολείο με ΘΕΜΑ "Πανελλαδικές-Προφορική εξέταση" και περιεχόμενο όπου θα μας δηλώνουν ότι επιθυμούν να εξεταστούν προφορικά στα 4 μαθήματα της ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ τους. Επίσης, αν έχουν δηλώσει ειδικά μαθήματα (π.χ. Αγγλικά) θα πρέπει επίσης να κάνουν σαφές αν επιθυμούν να εξεταστούν προφορικά και σε αυτά. 

Αναρτήθηκε την Παρασκευή, 12/3/2021


 

ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΥΣ: Συμπλήρωση της Αίτησης-Δήλωσης που έχουν ήδη υποβάλει.

 ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ: Υποβολή Αίτησης-Δήλωσης συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις 2021.

(8 Μαρτίου 2021 - 19 Μαρτίου 2021)

 

ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΙ (μαθητές που φοιτούν τώρα στη Γ Λυκείου) που επιθυμούν να συμπληρώσουν (προσθέσουν) ειδικό μάθημα ή σχολή (Αστυνομία, Στρατό, Πυροσβεστική, Εμπορικό Ναυτικό, ΤΕΦΑΑ):

1) Αποστέλλουν email στο Λύκειο ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. ) με το οποίο εκδηλώνουν ενδιαφέρον για συμπλήρωση της Αίτησης Δήλωσης που είχαν υποβάλει τον Νοέμβριο.

 

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ που επιθυμούν να υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση για τις Πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ 2021:

1) Μελετούν τις οδηγίες του Υπουργείου από τον σύνδεσμο εδώ.

2) Εκτυπώνουν την Αίτηση Δήλωση (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ) από εδώ.

3) Συμπληρώνουν την Αίτηση-Δήλωση (ΜΟΝΟ τα γκρι πλαίσια) και την υπογράφουν.

4) Αν επιθυμούν να εισαχθούν στα 3 Μουσικά Τμήματα θα πρέπει, ΕΠΙΠΛΕΟΝ, να συμπληρώσουν και την αντίστοιχη Αίτηση-Δήλωση.

5) Αποστέλλουν email στο Λύκειο ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. ) με το οποίο εκδηλώνουν ενδιαφέρον για υποβολή Αίτηση Δήλωσης. 

6) Λαμβάνουν email από το Λύκειο με την ημέρα και ώρα προσέλευσης σε αυτό, προκειμένου να υποβάλλουν την Αίτηση-Δήλωσή τους.

7) Προσέρχονται στο Λύκειο αποκλειστικά την καθορισμένη ημέρα και ώρα, προσκομίζοντας

- την Αίτηση-Δήλωση

- ευκρινές φωτοαντίγραφο του Απολυτηρίου τους

- αστυνομική ταυτότητα/διαβατήριο

ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ

-       ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ SMS 3 STO 13033

-       NA EXOYN TO EMAIL ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

 

 Αναρτήθηκε την Κυριακή, 7/3/2021

 


 

Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη και Τετάρτη (16 και 17 Φεβρουαρίου 2021) λόγω κακοκαιρίας

Τα σχολεία του νομού Ηρακλείου θα παραμείνουν κλειστά αύριο και μεθαύριο.

Τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση με το ωράριο τηλεκπαίδευσης:

 

1η ώρα: 8.15-8.55 

2η ώρα: 9.05-9.45

3η ώρα: 9.55-10.35

4η ώρα: 10.45-11.25

5η ώρα: 11.35-12.15

6η ώρα: 12.25-13.05

7η ώρα: 13.15-13.50

 Αναρτήθηκε τη Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021

 


 

Διαδικτυακό σεμινάριο από το ΠΕΚΕΣ Κρήτης

Το ΠΕΚΕΣ Κρήτης σας προσκαλεί σε Διαδικτυακό Σεμινάριο. Ενημερωθείτε από τον παρακάτω σύνεδσμο:

https://drive.google.com/file/d/1MmAz7ATUgVaRBbwPCo4h7WzbdrZZ3o6d/view?usp=sharing

 Αναρτήθηκε την Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021


 

Απουσίες μαθητών που συνοικούν με άτομα που ανήκουν σε ευπαθή ομάδα

Σας παρακαλούμε να ενημερωθείτε από τον παρακάτω σύνδεσμο που παραπέμπει στο ΦΕΚ 455/6-2-2021 και επικοινωνήστε με τη Δ/νση του Σχολείου αν υπάγεστε σε αυτήν την περίπτωση.

https://drive.google.com/file/d/12gI5ZEHfTZ1_-NYyx6q_J4o6Gp3G7OeS/view?usp=sharing

 

Αναρτήθηκε την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021


 

Ενημέρωση Κηδεμόνων για τη σχολική επίδοση των μαθητών

Την Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου (9.00-13.00) θα γίνει ενημέρωση για την επίδοση των μαθητών μέσω των webex αιθουσών των εκπαιδευτικών.

Εννοείται ότι η ενημέρωση θα γίνει ατομικά σε κάθε κηδεμόνα, οπότε παρακαλούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας καθώς ενδεχομένως να υπάρχει αναμονή.

Αναρτήθηκε την Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020

 


 

Υποψήφιοι μαθητές (Γ τάξης) με σοβαρές παθήσεις (5%)

26 Νοεμβρίου 2020-18 Δεκεμβρίου 2020

Σας παρακαλούμε να ενημερωθείτε από τα παρακάτω έγγραφα του ΥΠΑΙΘ:

1) Δελτίο Τύπου

2) Εγκύκλιος

Παρακαλούμε να ενημερώσετε το Σχολείο για τυχόν υπαγωγή μαθητή/τριάς μας στο 5%.

Αναρτήθηκε την Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

 


Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις 2021

25 Νοεμβρίου 2020 - 30 Νοεμβρίου 2020

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ (Οι ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ παλαιότερων ετών θα υποβάλουν την Αίτηση-Δήλωση σε μεταγενέστερο χρόνο που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από το Υπουργείο)

Διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει κάθε μαθητής/-τρια της Γ Λυκείου μέχρι τις 30 Νοεμβρίου:

Α) Αν ΔΕΝ επιθυμείτε να συμμετάσχετε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2021:

 1. Κατεβάστε την Υπεύθυνη Δήλωση από εδώ.
 2. Συμπληρώστε την με τα στοιχεία ΜΑΘΗΤΗ.
 3. Στείλτε την Υπεύθυνη Δήλωση στο email του Λυκείου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. ) με θέμα ΔΗΛΩΣΗ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Επώνυμο Όνομα.

Β) Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2021:

 1. Μελετήστε προσεκτικά τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ που θα βρείτε εδώ.
 2. Μελετήστε προσεκτικά τον ΠΙΝΑΚΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2021 που θα βρείτε εδώ. Στον πίνακα αυτόν τονίζεται πρώτον ότι κάθε μαθητής "ανοίγει" ένα μόνο Επιστημονικό Πεδίο βάσει της Ομάδας Προσανατολισμού του και δεύτερον ότι έχουν οριστεί για κάθε Ομάδα Προσανατολισμού δύο μαθήματα με συντελεστή βαρύτητας.
 3. Κατεβάστε στον υπολογιστή σας το αρχείο Αίτηση-Δήλωση (Α-Δ) για ΓΕΛ που βρίσκεται εδώ.
 4. Συμπληρώστε ΜΟΝΟ τα γκρι στοιχεία της Α-Δ με τα στοιχεία του ΜΑΘΗΤΗ.
 5. Αποθηκεύστε την στον υπολογιστή σας.
 6. Στείλτε την με email στο Λύκειό σας και θέμα "ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ Επώνυμο Όνομα" μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2020. (email 10ου ΓΕΛ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.
 7. Οι μαθητές που ενδιαφέρονται να δηλώσουν κάποιο/κάποια από τα 3 Μουσικά Τμήματα: Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, θα πρέπει επιπλέον να συμβουλευθούν το αρχείο που βρίσκεται εδώ και έπειτα να κατεβάσουν από εδώ άλλη μία Αίτηση Δήλωση, να τη συμπληρώσουν και να τη στείλουν με email στο Λύκειό τους.

Προσοχή:

 1. Στην Α-Δ στην παράγραφο β, όπου δηλώνετε τυχόν ειδικά μαθήματα στα οποία επιθυμείτε να εξεταστείτε, λάβετε υπόψη σας ότι μπορείτε να δηλώσετε όσα θέλετε και έπειτα, αν το αποφασίσετε, να μην προσέλθετε στις εξετάσεις τους. Ομοίως για τις σχολές της παραγράφου γ.

 2. Αν θελήσετε να τροποποιήσετε την Α-Δ που αποστείλατε στο Λύκειο, θα πρέπει να αποστείλετε νέα Α-Δ οπωσδήποτε μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, με θέμα ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ Επώνυμο Όνομα.
 3. Μπορεί κάποιος/-α μαθητής/-τρια να υποβάλει ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και έπειτα να αποφασίσει να μην συμμετάσχει. Προφανώς δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση όμως μπορεί οποιαδήποτε επόμενη χρονιά να συμμετάσχει στις Πανελλαδικές εξετάσεις.
 4. Σε επόμενη φάση το ΥΠΑΙΘ θα ανακοινώσει χρονικό διάστημα κατά το οποίο οι μαθητές που είχαν κάνει Α-Δ, ελέγχουν εκτυπωμένο αντίγραφο της Δήλωσής τους όπως αυτό έχει καταχωρηθεί στο σύστημα από το Σχολείο και εφόσον ανταποκρίνεται στα ορθά στοιχεία, το υπογράφουν. Διαφορετικά, διορθώνουν τα στοιχεία και η διορθωμένη Α-Δ κατατίθεται εκ νέου.
 5. Το Λύκειο θα ελέγξει τις Αιτήσεις-Δηλώσεις συμμετοχής και τις Υπεύθυνες Δηλώσεις μη συμμετοχής και σε περίπτωση που εντοπίσουμε λάθη ή ότι κάποιοι μαθητές δεν έχουν αποστείλει την αντίστοιχη δήλωση θα επικοινωνήσουμε ΕΜΕΙΣ μαζί σας.

 Αναρτήθηκε την Τρίτη, 24/11/2020


 

Τηλεκπαίδευση λόγω κλεισίματος σχολείων εξαιτίας Covid από 9/11/2020

1. Εφαρμόζεται από Δευτέρα, 9/11/2020,τηλεκπαίδευση μέσω της webex πλατφόρμας. Στάλθηκαν ήδη μέσω email οι σύνδεσμοι webex των καθηγητών στους γονείς.

2. Ωράριο τηλεμαθημάτων που τίθεται σε ισχύ από 16/11/2020:

1η ώρα: 8.15-8.55

2η ώρα: 9.05-9.45

3η ώρα: 9.55-10.35

4η ώρα: 10.45-11.25

5η ώρα: 11.35-12.15

6η ώρα: 12.25-13.05

7η ώρα: 13.15-13.50

3) Θα εφαρμοστεί το εβδομαδιαίο πρόγραμμα που θα ίσχυε στα δια ζώσης μαθήματα.

4) Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας:

     α) η συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών στην τηλεκπαίδευση είναι υποχρεωτική.

     β) η ύλη θα διδάσκεται κανονικά μέσω τηλεκπαίδευσης.

5) Για τυχόν προβλήματα, επικοινωνήστε στο email του σχολείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

 Αναρτήθηκε την Πέμπτη, 5/11/2020

 


 

Κοινωνικό Φροντιστήριο

 

 Ενημερωθείτε από εδώ. 

Αναρτήθηκε τη Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020


 

Τρέχον Εκπαιδευτικό Σύστημα

 Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό Ενημερωτικό Σημείωμα.

Αναρτήθηκε τη Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020

 


 

Τμήμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Δείτε εδώ τις υπηρεσίες και το ωράριο του Τμήματος Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Κέντρου Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης του Ηρακλείου.

 Αναρτήθηκε τη Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020


 

Μη προσμέτρηση απουσιών για μαθητές (σχετικά με τον Covid19)

 (Σεπτέμβριος 2020)

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 3780/8-9-2020, οι περιπτώσεις κατά τις οποίες ένας/μία μαθητής/-τρια μπορεί να απουσιάσει από το σχολείο χωρίς να προσμετρηθούν (ληφθούν υπόψη) οι απουσίες είναι οι παρακάτω:

α) Αν νοσεί από κορωνοϊό COVID-19 ο ίδιος ο μαθητής ή κάποιος που κατοικεί στο σπίτι του, με απαραίτητη προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης.


β) Αν ο μαθητής ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου, όπως έχουν οριστεί από τον ΕΟΔΥ, με απαραίτητη προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης από τον θεράποντα ιατρό ή από ιατρό της σχετικής ειδικότητας. Οι ομάδες μαθητών αυξημένου κινδύνου είναι οι ακόλουθες:
i. Μαθητές που λαμβάνουν χημειοθεραπεία για κακοήθεια ή μετά από ομόλογη μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων, εάν έχουν παρέλθει λιγότερο από έξι (6) μήνες από την ολοκλήρωσή της.
ii. Μαθητές μετά από αλλογενή μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων, εάν έχουν παρέλθει λιγότεροι από δώδεκα (12) μήνες.
iii. Μαθητές μετά από μεταμόσχευση συμπαγούς οργάνου, εάν έχουν παρέλθει λιγότεροι από εικοσιτέσσερις (24) μήνες.
iv. Μαθητές με δρεπανοκυτταρική αναιμία.
v. Μαθητές με σοβαρή συγγενή ή επίκτητη ανοσοανεπάρκεια (HIV και CD4 <500).
vi. Μαθητές υπό χρόνια κορτιζονοθεραπεία (prednisolone >20mg/μέρα).
vii. Μαθητές με σοβαρή χρόνια νεφρική νόσο ή νεφρική ανεπάρκεια.
viii. Μαθητές με αιμοδυναμικά σημαντική συγγενή καρδιοπάθεια ή γνωστή μυοκαρδιοπάθεια.
ix. Μαθητές με χρόνια, σοβαρή πνευμονοπάθεια, όπως κυστική ίνωση με αναπνευστική ανεπάρκεια ή μαθητές με σοβαρό και μη ελεγχόμενο άσθμα, σύμφωνα με τη γνωμάτευση εξειδικευμένου κέντρου.
x. Μαθητές με σύνθετα μεταβολικά ή νευρολογικά προβλήματα.


γ) Μαθητής που έχει υποβληθεί σε μοριακή διαγνωστική εξέταση για τον κορωνοϊό COVID-19 και για όσο χρόνο αναμένει την έκδοση του αποτελέσματος.


Σύμφωνα με το ίδιο ΦΕΚ για τους μαθητές που απουσιάζουν εντασσόμενοι σε ευπαθείς ομάδες, προβλέπεται η παρακολούθηση μαθημάτων μέσω σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Αναρτήθηκε την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020


 

 

Έναρξη του σχολικού έτους 2020-21

Ως ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς έχει οριστεί η 14η Σεπτεμβρίου.

Οι μαθητές/-τριες του Λυκείου μας θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο για τον αγιασμό σε φάσεις όπως φαίνεται παρακάτω:

 • 09:15-09:30 οι μαθητές/-τριες της Β΄ τάξης
 • 09:30-09:45 οι μαθητές/-τριες της Γ΄ τάξης
 • 10:00-10:15 οι μαθητές/-τριες της Α΄ τάξης

Στους επόμενους συνδέσμους θα βρείτε υλικό του ΕΟΔΥ για την ενημέρωσή σας:

Επισυνάπτουμε την Κοινή Υπουργική Απόφαση που αφορά τη λειτουργία των σχολείων όπως αυτή προσαρμόζεται προκειμένου να αποφευχθεί η διάδοση του κορωνοϊού COVID-19 κατά τη λειτουργία τους. Ενδεικτικά άρθρα:

- Άρθρο 2 (Υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας).

- Άρθρο 5 (Λειτουργία κυλικείου)

- Άρθρο 6 (Γενικά μέτρα προστασίας)

- Άρθρο 8 (Καταγραφή και προσμέτρηση απουσιών)

Παρακαλούμε να ενημερωθείτε από το παραπάνω υλικό και να επικοινωνήστε με το Σχολείο για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

 Αναρτήθηκε την Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020

  


 


 

Ημέρες και ώρες λειτουργίας του Λυκείου κατά τους μήνες ΙΟΥΛΙΟ και ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2020

Το Λύκειο θα είναι ανοικτό κάθε Πέμπτη (9.00-13.00).

Το Λύκειο θα παραμείνει ανοικτό και την Παρασκευή (10/7/2020) 9.00-13.00.

Επικαιροποιήθηκε την Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020


 Ηλεκτρονικές εγγραφές

Η πλατφόρμα για τις ηλεκτρονικές εγγραφές θα ανοίξει ξανά στο διάστημα 13-14 Ιουλίου 2020.

Για τυχόν προβλήματα επικοινωνήστε με το email της Υποδιευθύντριας.

Παρακαλούμε ενημερωθείτε πατώντας εδώ.

 

Επικαιροποιήθηκε την Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020

 


 

Επιστολή Υπουργείου Παιδείας εν όψει των ηλεκτρονικών εγγραφών

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την επιστολή του Υπουργείου.

Αναρτήθηκε την Τρίτη, 09 Ιουνίου 2020

 


 

 

 Ψυχολογική υποστήριξη

Στο πλαίσιο της εξ' αποστάσεως υποστήριξης γονέων και μαθητών που ανήκουν στο 2ο ΣΔΕΥ Ηρακλείου εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων και της αναστολής λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών με φυσική παρουσία, έχουμε επιλέξει κάποιους τρόπους ενημέρωσης και επικοινωνίας με όσους γονείς ή μαθητές το επιθυμούν.

Σελίδα στο facebook με ενημερωτικά άρθρα, χρήσιμες πληροφορίες και τρόπους διαχείρισης κρίσεων (για ενημέρωση): εδώ

Φόρμα επικοινωνίας που συμπληρώνεται από γονέα: εδώ
E-mail επικοινωνίας:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.


            Η ψυχολόγος                                                                                Η κοινωνική λειτουργός
Ζορμπαδάκη Μαρία                                                                                Γριβάκη Ιωάννα 


 

Όσοι μαθητές της Γ΄ τάξης, ΔΕΝ επιθυμείτε να συμμετάσχετε στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2020, να προβείτε στις παρακάτω ενέργειες:

 1. Κατεβάστε στον ΗΥ σας την Υπεύθυνη Δήλωση.
 2. Συμπληρώστε τα γκρι πλαίσια με τα στοιχεία του ΜΑΘΗΤΗ.
 3. Αποθηκεύστε την στον ΗΥ σας.
 4. Αποστείλετέ την με email στο Λύκειο και θέμα "Αίτηση-Δήλωση πανελλαδικών" μέχρι τις 9 Απριλίου 2020.

 (email 10ου ΓΕΛ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. )

Για απορίες, απευθυνθείτε στο Λύκειο Δευτέρα-Παρασκευή 9.00-12.00.

 

Αναρτήθηκε το Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020


 

Υποβολή Αίτησης–Δήλωσης για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2020.

Όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2020 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση (Α-Δ) υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.


Η προθεσμία ορίζεται από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου ως και την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020.

 Δελτίο τύπου ΥΠΑΙΘ με οδηγίες για μαθητές/απόφοιτους

Βήματα:

 1. Κατεβάστε στον υπολογιστή σας το αρχείο Αίτηση-Δήλωση (Α-Δ) που σας αντιστοιχεί (θα την βρείτε στο τέλος της ανάρτησης).
 2. Συμπληρώστε τα γκρι στοιχεία της Α-Δ με τα στοιχεία του ΜΑΘΗΤΗ.
 3. Αποθηκεύστε την στον υπολογιστή σας.
 4. Στείλτε την με email στο Λύκειό σας και θέμα "Αίτηση-Δήλωση πανελλαδικών" μέχρι τις 9 Απριλίου 2020. (email 10ου ΓΕΛ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Οδηγίες:

 1. Στην Α-Δ στην παράγραφο δ, όπου δηλώνετε τυχόν ειδικά μαθήματα στα οποία επιθυμείτε να εξεταστείτε, λάβετε υπόψη σας ότι μπορείτε να δηλώσετε όσα θέλετε και έπειτα, αν το αποφασίσετε, να μην προσέλθετε στις εξετάσεις τους. Ομοίως για τις σχολές της παραγράφου ε.
 2. Όσοι εξετάζεστε προφορικά και επιθυμείτε να εξεταστείτε σε ειδικό μάθημα, να λάβετε υπόψη σας ότι αυτά εξετάζονται στην ΑΘΗΝΑ, μετά την ολοκλήρωση των πανελλαδικών εξετάσεων. Μπορείτε όμως να σημειώσετε στο email σας προς το Λύκειο ότι δεν επιθυμείτε να εξεταστείτε προφορικά στο ειδικό μάθημα (π.χ. Αγγλικά) αλλά γραπτά (οι εξετάσεις αυτές διενεργούνται στο Ηράκλειο).

Προσοχή:

 1. Αν θελήσετε να τροποποιήσετε την Α-Δ που αποστείλατε στο Λύκειο, θα πρέπει να αποστείλετε νέα Α-Δ οπωσδήποτε μέχρι τις 9 Απριλίου, ζητώντας να ακυρωθεί η πρώτη.
 2. Όσοι επιθυμείτε να εξεταστείτε προφορικά και δεν έχετε καταθέσει ήδη στο Λύκειο τα δικαιολογητικά, να τα αποστείλετε στο Λύκειο με email, σκαναρισμένα ή φωτογραφία,  οπωσδήποτε μέχρι τις 9 Απριλίου.
 3. Οι υποψήφιοι που τυχόν ενδιαφέρεστε για τα 3 Μουσικά Τμήματα με την ειδική διαδικασία εισαγωγής (το Τµήµα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστηµίου, το Τµήµα Μουσικής Επιστήµης και Τέχνης του Πανεπιστηµίου Μακεδονίας, και το Τµήµα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστηµίου Ιωαννίνων), εκτός από την Αίτηση-Δήλωση για τις πανελλαδικές εξετάσεις, υποβάλετε-αποστέλετε με mail και σχετική Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση για τα 3 Μουσικά Τμήματα.

Αρχεία Αιτήσεων-Δηλώσεων:

 

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες στο Δελτίο Τύπου του ΥΠΑΙΘ και αν εξακολουθείτε να έχετε απορίες, τηλεφωνήστε στο σχολείο (2810 252154), Δευτέρα-Παρασκευή (9.00-12.00).

   Αναρτήθηκε το Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 


Πρόγραμμα τηλεσυναντήσεων στη Γ τάξη

Ανακοινώνουμε το πρόγραμμα τηλεσυναντήσεων της Γ τάξης με ημερομηνία έναρξης τη

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020:

εβδομαδιαίο πρόγραμμα 

 Οι σύνδεσμοι των μαθημάτων έχουν αποσταλεί στα email σας, καθώς η δημοσίευσή τους στο Διαδίκτυο δεν είναι θεμιτή.

   Αναρτήθηκε την Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 


 Υποβολή ή διόρθωση email κηδεμόνα ή μαθητή

Πλέον, αν επιθυμείτε να ενημερώσετε το Σχολείο για προσθήκη ή αλλαγή του email σας, θα πρέπει να αποστείλετε σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. (Υποδιευθύντρια, Λιοντάκη Βασιλεία).

 

   Τροποποιήθηκε την Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020 


 

Έναρξη ασύγχρονης διαδικτυακής συνεργασίας εκπαιδευτικών-μαθητών στο Λύκειό μας

Εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας ξεκινούν την επικοινωνία μέσω email με μαθητές και γονείς, που έχουν υποβάλει το email τους, με σκοπό τη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας που διακόπηκε ξαφνικά λόγω των έκτακτων συνθηκών. Παρακαλούμε να παρακολουθείτε τακτικά τα email σας ώστε να ενημερώνεστε έγκαιρα.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας.

   Τροποποιήθηκε την Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 

 


Υποβολή email κηδεμόνα

Το Υπουργείο καλεί τη Δ/νση του Σχολείου να καταχωρίσει ΑΜΕΣΑ στο ηλεκτρονικό σύστημα αρχειοθέτησης των μαθητών μας, τα email των κηδεμόνων των μαθητών που φοιτούν σε όλες τις τάξεις, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στα Διαδικτυακά μαθήματα.

Το Υπουργείο δεν έχει ενεργοποιήσει ακόμα τις τηλεδιασκέψεις στον Νομό μας.

Προς το παρόν, συνάδελφοι από το Σχολείο θα επικοινωνούν με τα παιδιά μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας για ανάθεση εργασιών, επίλυση αποριών κ.τ.λ., μόλις παραλάβουμε τα email σας. Θα ενημερώνεστε κι εσείς (οι κηδεμόνες) για την ηλεκτρονική μας συνεργασία με τα παιδιά.

Ως εκ τούτου, σας παρακαλούμε να πατήσετε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους, να συμπληρώσετε τα απαιτούμενα στοιχεία και να πατήσετε το κουμπί Υποβολή (Submit).

Για μαθητές Γ τάξης:       https://forms.gle/YTdDRyqq7282bqto8

Για μαθητές Β τάξης:       https://forms.gle/81fBJm435V1csCv26

Για μαθητές Α τάξης:       https://forms.gle/KLY69Tiw2GV3VgrFA

Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να καλείτε στο Σχολείο (2810 252154) τις ώρες που παραμένει ανοικτό ή στο email της υποδιευθύντριας, Λιοντάκη Βασιλείας, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. οποιαδήποτε άλλη ώρα.

   Τροποποιήθηκε την Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 


Ωράριο λειτουργίας του σχολείου για την τρέχουσα περίοδο

Η Δ/νση του σχολείου θα λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες κατά το διάστημα 9.00-12.00

  Αναρτήθηκε την Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 


Οδηγίες του Υπουργείου για παραμονή των μαθητών στο σπίτι

οδηγίες

 


Επείγουσα ανακοίνωση


Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας τα σχολεία της χώρας θα παραμείνουν κλειστά από την Τετάρτη, 11/03/2020, έως και τις 24/03/2020.

Η Διεύθυνση του Σχολείου θα λειτουργήσει την Τετάρτη (8.00π.μ.-10.00π.μ.). Συνεπώς μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του σχολείου (2810 252154).

Μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.  

Για νεώτερες εξελίξεις θα λαμβάνετε sms και θα ενημερώνεται ο ιστότοπος του Σχολείου.

 


Προγράμματα Erasmus+

Το Σχολείο μας κατέθεσε δύο σχέδια δράσεων Erasmus+ για τα σχολικά έτη 2019-20, 2020-2021 και εγκρίθηκαν αμφότερα, όπως καταγράφεται στο δελτίο τύπου του 10ου Λυκείου. Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που αφορά ανταλλαγή μαθητών μπορείτε να επισκέπτεστε το ιστολόγιο art-ambassadors.blogspot.com.

Αναρτήθηκε τη Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019 


Αγιασμός 2019-20

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 στις 9.00π.μ. 


Παράταση ηλεκτρονικών εγγραφών έως 3 Ιουλίου 2019 (23.59)!!

Για τυχόν προβλήματα επικοινωνήστε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

 


Θερινό ωράριο λειτουργίας του σχολείου


Το Λύκειο θα είναι ανοικτό κάθε Πέμπτη (9.00-13.00) κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού (Ιούλιος και Αύγουστος), εκτός της ημέρας του Δεκαπενταύγουστου (αργία) οπότε το Σχολείο θα ανοίξει την Παρασκευή, 16 Αυγούστου.

Αναρτήθηκε την Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019

 


 Υποβολή μηχανογραφικού δελτίου

 

Η καταληκτική ημερομηνία για την οριστική υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου είναι η 15η Ιουλίου 2019.

 

Κατά τον μήνα Ιούλιο, το Λύκειο θα παραμείνει ανοικτό για δημιουργία κωδικών και οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνιση σχετικά με τα μηχανογραφικά δελτία τις ημέρες 

Τρίτη, 09 Ιουλίου και Δευτέρα, 15 Ιουλίου (9.00-13.00).

 

Αν υπάρχει οποιαδήποτε επείγουσα ανάγκη για επικοινωνία με το σχολείο, αποστείλετε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. , αναγράφοντας οπωσδήποτε το όνομά σας και τηλέφωνο επικοινωνίας.

 

Αναρτήθηκε την Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019


 

Ηλεκτρονική εγγραφή μαθητών  

 Η ηλεκτρονική εγγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί στο διάστημα από τις 22 Μαΐου 2019 και ώρα 10:00 έως τις 17 Ιουνίου 2019 και ώρα 00:00 μέσω της ιστοσελίδας https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/ και απαιτούνται οι κωδικοί του taxis.

 

Αναρτήθηκε την Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019


Εποχική γρίπη   

Με την εγκύκλιο 24044 (15/02/2019) το Υπουργείο Παιδείας ενημερώνει ότι οι απουσίες των μαθητών/τριών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που οφείλονται στην έξαρση της εποχικής γρίπης, δεν θα ληφθούν υπόψη για τον χαρακτηρισμό της φοίτησής τους, εφόσον οι κηδεμόνες τους ή οι ίδιοι, εάν είναι ενήλικοι/ες, προσκομίσουν στη σχολική μονάδα πρόσφατη βεβαίωση/γνωμάτευση δημοσίου ή ιδιωτικού νοσηλευτικού ιδρύματος ή ιδιώτη γιατρού, στην οποία να αναγράφεται ο λόγος και η επιβεβλημένη διάρκεια απουσίας από το σχολείο.

Η παρούσα εγκύκλιος έχει ισχύ για το τρέχον σχολικό έτος.

  Αναρτήθηκε την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019


 

Παραλαβή ελέγχων επίδοσης μαθητών  

 Την Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00π.μ. έως 13:30μ.μ. οι κηδεμόνες των μαθητών μπορούν να προσέρχονται στο Σχολείο προκειμένου να παραλάβουν τους Ελέγχους Επίδοσης Ά τετραμήνου και να ενημερωθούν από τους διδάσκοντες για την επίδοση των παιδιών τους.

 Αναρτήθηκε την Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019


Ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning

"A trip to the past through monuments and ancient theatres"

 

Στο σχολείο μας φέτος υλοποιείται ένα διακρατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα ηλεκτρονικής αδελφοποίησης σχολείων σε συνεργασία με τις εξής χώρες: Ιταλία, Κροατία, Σλοβακία και Τουρκία. Το  θέμα του σχετίζεται με τα ιστορικά μνημεία των χωρών που συμμετέχουν, με στόχο την ανάδειξή τους, καθώς το 2018 είναι έτος πολιτιστικής κληρονομιάς.

 

 


 

Το σχολείο μας δήλωσε συμμετοχή στη δράση "Your Europe, Your Say"! 

Calling all young Europeans!

Never think you're too young to share your opinion on the future of Europe. Join Your Europe, Your Say! (YEYS), the most exciting field trip ever to Brussels, where you can share your ideas with students from all over Europe!

The European Economic and Social Committee (EESC) invites you to Brussels on 21-22 March 2019 to join a real-life debate on the theme #YEYSturns10: Vote for the future! It is a special edition dedicated to the 2019 European Parliament elections and celebrating 10 years of YEYS. To take part, ask your school to register via the online registration form before 18 November 2018.

After registration has closed, one school from each Member State and from the five EU candidate countries will be selected by drawing lots to take part in YEYS. The selected schools will then send three students in their penultimate year, along with one teacher, to represent them. If you are among the lucky students, you will need to be able to express yourself fairly well in English. The EESC will cover all participation costs, including travel and accommodation expenses.

For a little inspiration, check out the video of last year's edition of YEYS: https://www.eesc.europa.eu/en/agenda/our-events/events/your-europe-your-say-2018/video-2018

 More information about #YEYS2019 can be found here: https://www.eesc.europa.eu/en/agenda/our-events/events/yeysturns10-vote-future

 

 


Αγιασμός του Σχολείου για το 2018-19

Ο Αγιασμός θα τελεσθεί την Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 9:00π.μ.

Στη συνέχεια οι μαθητές θα παραλάβουν τα βιβλία για την τρέχουσα σχολική χρονιά.

 


 

Καλή σχολική χρονιά!


 Υποβολή μηχανογραφικού δελτίου


Η καταληκτική ημερομηνία για την οριστική υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου είναι η 16η Ιουλίου 2018.

Το Λύκειο θα παραμείνει ανοικτό για δημιουργία κωδικών και οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνιση σχετικά με τα μηχανογραφικά δελτία τις ημέρες Δευτέρα, 9 Ιουλίου και Δευτέρα, 16 Ιουλίου (9.00-13.00).

Αν υπάρχει οποιαδήποτε επείγουσα ανάγκη για επικοινωνία με το σχολείο, αποστείλετε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. , αναγράφοντας οπωσδήποτε το όνομά σας και κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας.

Αναρτήθηκε την Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018


Θερινό ωράριο λειτουργίας του σχολείου


Το Λύκειο θα είναι ανοικτό κάθε Πέμπτη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού (9.00-13.00)

Αναρτήθηκε την Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018


 Πρόγραμμα ενδοσχολικών εξετάσεων σχ. έτους 2017-18

Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα των ενδοσχολικών εξετάσεων του Λυκείου μας.

Αναρτήθηκε την Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018


 Ηλεκτρονική εγγραφή μαθητών 

 

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις οδηγίες του Υπουργείου σχετικά με την εγγραφή των μαθητών σε Γενικά ή Επαγγελματικά Λύκεια.

Η ηλεκτρονική εγγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί στο διάστημα από τις 14 Μαΐου 2018 και ώρα 10:00 έως τις 31 Μαΐου 2018 και ώρα 14:00 και απαιτούνται κωδικοί του taxis.

Αναρτήθηκε τη Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018


Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις  

Μέχρι τις 29 Μαΐου οι δηλώσεις συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Αναρτήθηκε τη Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018


 

Μεταβολές σε ποικίλα θέματα (εγγραφές, μετεγγραφές, φοίτηση, κ.α.)  

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το ΦΕΚ 120/23-01-2018 στο οποίο ρυθμίζονται αρκετά θέματα της σχολικής ζωής.

Αναρτήθηκε τη Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018


Παραλαβή ελέγχων επίδοσης μαθητών  

Την Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00π.μ. έως 13:30μ.μ. οι κηδεμόνες των μαθητών μπορούν να προσέρχονται στο Σχολείο προκειμένου να παραλάβουν τους Ελέγχους Επίδοσης και να ενημερωθούν από τους διδάσκοντες για την επίδοση των παιδιών τους.

Αναρτήθηκε την Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018


 

Ενημέρωση για την επίδοση των μαθητών  

Την Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου στο διάστημα 11:00π.μ. έως 13:30μ.μ. οι κηδεμόνες των μαθητών μπορούν να προσέρχονται στο Σχολείο προκειμένου να ενημερωθούν από τους διδάσκοντες για την επίδοση των παιδιών τους.

Αναρτήθηκε την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017


Κοινωνικό Φροντιστήριο 2017-18

Για πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε πρωινές ώρες στο Γραφείο της 3ης Δημοτικής Κοινότητας που στεγάζεται στη διεύθυνση Μίνωος 67 (4ος όροφος) και στο τηλέφωνο 2810 370692.

Αναρτήθηκε την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017


 

Αγιασμός του Σχολείου για το 2017-18

Ο Αγιασμός θα τελεσθεί τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 9:30π.μ.

 

 

Καλή σχολική χρονιά!!!


 

Παράταση υποβολής Μηχανογραφικών Δελτίων 2017  

Το Υπουργείο ανακοίνωσε παράταση για παραλαβή password και οριστική υποβολή Μ.Δ. μέχρι τις 18 Ιουλίου 2017.

Το Λύκειο θα λειτουργήσει την Τρίτη, 18 Ιουλίου (9:00-13:00).

Αναρτήθηκε το Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017


Θερινό ωράριο λειτουργίας του Σχολείου 2017  

Το Λύκειο θα λειτουργεί κάθε Πέμπτη (9:00-13:00) κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Από 1η Σεπτεμβρίου το Λύκειο θα λειτουργεί καθημερινά.

Αναρτήθηκε την Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017


Υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων 2017  

Παραλαβή password και οριστική υποβολή Μ.Δ. αυστηρά μέχρι τις 14 Ιουλίου 2017.

Το Λύκειο θα εξυπηρετεί θέματα σχετικά με το Μ.Δ. τις ημέρες που όρισε το Υπουργείο Παιδείας: Πέμπτη, 6 Ιουλίου και Παρασκευή, 14 Ιουλίου (9:00-13:00).

Αναρτήθηκε την Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017


Ενδοσχολικές Προαγωγικές και Απολυτήριες Εξετάσεις 2016-2017  

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των εξετάσεων.

Αναρτήθηκε την Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017


Ενημέρωση για την επίδοση των μαθητών  

Την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου και ώρα 12:00μ.μ. έως 13:30μ.μ. οι κηδεμόνες των μαθητών μπορούν να προσέρχονται στο Σχολείο προκειμένου να ενημερωθούν από τους διδάσκοντες για την επίδοση των παιδιών τους.

Αναρτήθηκε την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016


 

Κοινωνικό Φροντιστήριο

Για πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε πρωινές ώρες στο Γραφείο που λειτουργεί στη Λεωφ. 62 Μαρτύρων 142 (όπισθεν ένωσης) και στο τηλέφωνο 2810 262847.

Αναρτήθηκε τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016


Ατομικά Δελτία Υγείας

Επισημαίνουμε ότι για την εγγραφή στην Α΄ Λυκείου απαιτείται η προσκόμμιση Ατομικού Δελτίου Υγείας.

Αναρτήθηκε την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016


Καλή σχολική χρονιά!!!


Αγιασμός και έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου στις 9:30.

Μετά τον αγιασμό, οι μαθητές θα παραλάβουν τα σχολικά τους βιβλία.

Αναρτήθηκε την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016


Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Λυκείου συγχαίρει τους επιτυχόντες των πανελλαδικών Εξετάσεων και τους εύχεται καλή συνέχεια στις σπουδές τους.

 Αναρτήθηκε την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016


Βαθμολογία ειδικών μαθημάτων

Οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων προβλέπεται να ανακοινωθούν στις 5 Ιουλίου σύμφωνα με πρόσφατη εγκύκλιο του Υπουργείου.

Αναρτήθηκε την Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016


Βεβαιώσεις πρόσβασης/συμμετοχής για τους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016


Όσοι συμμετείχαν φέτος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις θα παραλάβουν είτε Βεβαίωση Πρόσβασης (Παλαιό σύστημα) είτε Βεβαίωση Συμμετοχής (Νέο σύστημα).

Οι Βεβαιώσεις Πρόσβασης είναι ήδη έτοιμες και μπορείτε να τις παραλάβετε από το Λύκειο, ενώ οι Βεβαιώσεις Συμμετοχής θα είναι διαθέσιμες από τις 6 Ιουλίου σύμφωνα με πρόσφατη εγκύκλιο του Υπουργείου.

 Αναρτήθηκε την Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016


Θερινό ωράριο λειτουργίας του Λυκείου

Το Λύκειο θα παραμείνει ανοικτό τις πρωινές ώρες των παρακάτω ημερομηνιών:

Πέμπτη, 30 Ιουνίου

Τετάρτη, 6 Ιουλίου

Πέμπτη, 7 Ιουλίου

Παρασκευή, 8 Ιουλίου

Πέμπτη, 14 Ιουλίου

Πέμπτη, 21 Ιουλίου

Πέμπτη, 28 Ιουλίου

Πέμπτη, 4 Αυγούστου

Πέμπτη, 11 Αυγούστου

Πέμπτη, 18 Αυγούστου

Πέμπτη, 25 Αυγούστου

Αναρτήθηκε την Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016


Παραλαβή Ελέγχων Επίδοσης και Απολυτήριων τίτλων

Οι μαθητές ή οι κηδεμόνες τους μπορούν να παραλαμβάνουν από το Λύκειο τους Ελέγχους Επίδοσης (Α', Β', Γ' τάξεων), καθώς και τα Απολυτήρια Λυκείου (Γ' τάξη).

Αναρτήθηκε την Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016


Συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου των αγοριών!!!

Η ομάδα μας έκανε φέτος μια σειρά από εντυπωσιακές εμφανίσεις στους σχολικούς αγώνες ποδοσφαίρου. Ευχόμαστε Καλή συνέχεια τόσο στην ομάδα μας όσο και σε εκείνες των υπόλοιπων σχολείων!

 Αναρτήθηκε την Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016


Παραλαβή ελέγχων επίδοσης Α τετραμήνου   

Οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών του Λυκείου μας μπορούν να προσέλθουν στο Σχολείο την Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2016 (11:00-13:30), προκειμένου να ενημερωθούν για την επίδοση των παιδιών τους και να παραλάβουν τους ελέγχους επίδοσης για το Α τετράμηνο.

Αναρτήθηκε την Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

 


 

Ενημέρωση για την επίδοση των μαθητών  

Τη Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου και ώρα 12:30μ.μ. έως 13:30μ.μ. οι κηδεμόνες των μαθητών μπορούν να προσέρχονται στο Σχολείο προκειμένου να ενημερωθούν από τους διδάσκοντες για την επίδοση των παιδιών τους.

Αναρτήθηκε την Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2015 


 

 

Καλή σχολική χρονιά!

 


Παράταση υποβολής των Μηχανογραφικών Δελτίων ως τις 17/07/2015

 Το ΥΠΟΠΑΙΘ ανακοίνωσε με δελτίο τύπου την παράταση στην υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων ως τις 17 Ιουλίου 2015. Τα Λύκεια θα είναι ανοικτά για αυτόν τον σκοπό στις 14 και 17 Ιουλίου.

Αναρτήθηκε την Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015

 


Εξεταστέα ύλη  Γ Λυκείου για το σχ. έτος 2015-16

 Το ΥΠΟΠΑΙΘ ανακοίνωσε με δελτίο τύπου την εξεταστέα ύλη της Γ Λυκείου για το επόμενο σχολικό έτος. Μπορείτε να βρείτε τη νέα ύλη εδώ.

Αναρτήθηκε την Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015


Λήψη κωδικού πρόσβασης για συμπλήρωση Μηχανογραφικού Δελτίου 2015  

 Από σήμερα, Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015  οι μαθητές που δικαιούνται και  επιθυμούν να συμπληρώσουν μηχανογραφικό δελτίο, μπορούν να προσέρχονται στο Σχολείο για να δημιουργήσουν τον κωδικό πρόσβασης που θα τους επιτρέψει την εισαγωγή τους στο σύστημα.

Το χρονοδιάγραμμα έχει ως εξής:

15 Ιουνίου - 07 Ιουλίου: λήψη κωδικού πρόσβασης

15 Ιουνίου - ανακοίνωση βαθμών παν/κών εξετ.: αποθήκευση "πρόχειρων" μηχανογραφικών δελτίων

ανακοίνωση βαθμών παν/κών εξετ - 07 Ιουλίου: οριστικοποίηση μηχανογραφικών δελτίων.

 

Αναρτήθηκε τη Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

 


 

 

Ένταξη των Σχολών, των Τμημάτων και των Εισαγωγικών Κατευθύνσεων στα Επιστημονικά Πεδία και συντελεστές βαρύτητας μαθημάτων για το σχολικό έτος 2015-2016  

Στις 28 Μαΐου 2015 το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε με δελτίο τύπου την κατανομή των τμημάτων στα Επιστημονικά Πεδία και τους συντελεστές βαρύτητας.

Αναρτήθηκε την Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015


Πρόγραμμα Προαγωγικών και Απολυτήριων Εξετάσεων 2015  

Σήμερα, Πέμπτη, 7 Μαΐου ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ενδοσχολικών εξετάσεων περιόδου Μαΐου Ιουνίου 2015 και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Αναρτήθηκε την Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015


 

25η Μαρτίου 2015

 

Picture 080
Picture 081
Picture 082
Picture 083
Picture 084
Picture 085
Picture 086
Picture 087
Picture 088
1/9 
start bwd fwd stop

 

 


Ενημέρωση για την επίδοση των μαθητών  

Την Τρίτη, 17 Μαρτίου και ώρα 12:30μ.μ. έως 13:30μ.μ. οι κηδεμόνες των μαθητών μπορούν να προσέρχονται στο Σχολείο προκειμένου να ενημερωθούν από τους διδάσκοντες για την επίδοση των παιδιών τους.

Αναρτήθηκε την Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015


 Υποβολή αίτησης-δήλωσης για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2015   

 Οι μαθητές της Γ τάξης και οι απόφοιτοι των Λυκείων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2015, οφείλουν να υποβάλλουν σχετική αίτηση-δήλωση στο διάστημα από την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου έως και την Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου του 2015.  Εγκύκλιος/Αιτήσεις...

 Αναρτήθηκε την Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015


Παραλαβή ελέγχων επίδοσης Α τετραμήνου   

Οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών του Λυκείου μας μπορούν να προσέλθουν στο Σχολείο την Τρίτη, 03 Φεβρουαρίου 2015, προκειμένου να ενημερωθούν για την επίδοση των παιδιών τους και να παραλάβουν τους ελέγχους επίδοσης για το Α τετράμηνο.

Αναρτήθηκε την Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015


Τράπεζα θεμάτων   

Μπορείτε να βρείτε την τράπεζα θεμάτων για την Α και Β τάξη του Νέου Γενικού Λυκείου σε αυτόν τον σύνδεσμο

 


Ενημέρωση για την επίδοση των μαθητών  

Την Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου και ώρα 12:30μ.μ. οι κηδεμόνες των μαθητών μπορούν να προσέρχονται στο Σχολείο προκειμένου να ενημερωθούν από τους διδάσκοντες για την επίδοση των παιδιών τους.

Αναρτήθηκε την Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014


Ματαίωση της ενημέρωσης γονέων για σήμερα, Παρασκευή 7 Νοεμβρίου  

Το Σχολείο τελεί υπό κατάληψη από τους μαθητές, συνεπώς αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα ενημέρωση γονέων για την επίδοση των παιδιών τους.

Αναρτήθηκε την Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014


28η Οκτωβρίου 2014

Picture 013
Picture 014
Picture 015
Picture 016
Picture 017
Picture 018
Picture 019
Picture 020
Picture 021
Picture 022
Picture 023
Picture 024
Picture 025
Picture 026
Picture 027
Picture 028
01/16 
start bwd fwd stop

 


Δωρεάν φροντιστήριο   

Ο Δήμος Ηρακλείου οργανώνει δωρεάν φροντιστήριο για τους μαθητές του Σχολείου μας. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στον χώρο του Λυκείου σε απογευματινές ώρες.

Οι μαθητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να παραλάβουν αίτηση από τη Δ/νση του Σχολείου. 

Αναρτήθηκε το Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014


Πρόσκληση για συγκρότηση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών καλούνται να προσέλθουν στο χώρο του Σχολείου τη Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου και ώρα 18.00, προκειμένου να γίνει ανάδειξη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Αναρτήθηκε την Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014


Ενημέρωση για την επίδοση των μαθητών  

Την Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου και ώρα 12:30μ.μ. οι κηδεμόνες των μαθητών μπορούν να προσέρχονται στο Σχολείο προκειμένου να ενημερωθούν από τους διδάσκοντες για την επίδοση των παιδιών τους.

Αναρτήθηκε τη Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014


Ενημέρωση για το Νέο Λύκειο

Τη Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου και ώρα 5:30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Σχολείου ενημερωτική συνάντηση γονέων και μαθητών σχετικά με το νέο εκπαιδευτικό σύστημα (Νέο Λύκειο). Η ενημέρωση θα γίνει από την κα. Κορνηλάκη Έρρικα (υπεύθυνη του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού).

Αναρτήθηκε την Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2014


Αγιασμός

Την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου στις 9:30π.μ. θα τελεστεί ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά.


Καλή σχολική χρονιά!  

 Πρόγραμμα εξετάσεων Σεπτεμβρίου (A'  τάξη)

 Τρίτη, 2 Σεπτ (09:00):  Γεωμετρία

Τετάρτη, 3 Σεπτ (09:00): Άλγεβρα

Πέμπτη, 4 Σεπτ (09:00): Φυσική

Παρασκευή, 5 Σεπτ (09:00): Χημεία

 


Ημέρες λειτουργίας του Σχολείου

Το Λύκειο θα παραμείνει ανοικτό τις ημέρες:

 Πέμπτη, 3 Ιουλίου

 Παρασκευή, 4 Ιουλίου

Τρίτη, 8 Ιουλίου

Πέμπτη, 10 Ιουλίου

Παρασκευή, 11 Ιουλίου

Δευτέρα, 14 Ιουλίου (προθεσμία υποβολής Μηχανογραφικών Δελτίων)

καθώς και τις Πέμπτες του υπόλοιπου καλοκαιριού.

 Αναρτήθηκε την Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2014


Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου 

Από 24 Ιουνίου θα μπορείτε να μπαίνετε στη διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr για να υποβάλλετε ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ (δοκιμαστικά) το μηχανογραφικό δελτίο.

Από την ανακοίνωση των πανελλαδικών βαθμών και μέχρι τις 14 Ιουλίου θα μπορείτε να ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ το μηχανογραφικό σας. Οι ημερομηνίες είναι δεσμευτικές.

 Αναρτήθηκε τη Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014


Πρόγραμμα ενδοσχολικών εξετάσεων 2014

εδώ...

 Αναρτήθηκε την Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014


 Διάθεση Ελέγχων Επίδοσης B΄ τετραμήνου

Οι Γονείς και οι Κηδεμόνες των μαθητών μπορούν να προσέρχονται στο Σχολείο για να παραλάβουν τον Έλεγχο Επίδοσης B΄ τετραμήνου από την Τρίτη, 27 Μαΐου 2014 (09:00-13:00).

 Αναρτήθηκε την Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014


Βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς ορθογραφίας και λόγιων φράσεων   

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος οι 2 καθιερωμένοι γλωσσικοί διαγωνισμοί που διοργανώνονται κάθε χρόνο στο 10ο ΓΕΛ Ηρακλείου. Πρόκειται για τον διαγωνισμό ορθογραφίας (για 6η συνεχή χρονιά) που διεξήχθη φέτος στο πλαίσιο του 2ου διασχολικού διαγωνισμού ορθογραφίας μεταξύ σχολείων του νομού Ηρακλείου καθώς και για το διαγωνισμό λόγιων φράσεων της νέας ελληνικής γλώσσας.

Και στους 2 διαγωνισμούς η συμμετοχή των παιδιών ήταν καθολική και οι επιδόσεις τους εντυπωσιακές. Η φωτογραφία είναι από τη βράβευση των πρώτων σε επίδοση μαθητών στην πρωινή προσευχή.

 

 Αναρτήθηκε την Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014


Εκδήλωση για τον Σχολικό Εκφοβισμό   

Το 33ο Δημοτικό, το 9ο Γυμνάσιο και το 10ο Λύκειο Ηρακλείου πραγματοποίησαν εσπερίδα

τη Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014 με θέμα

"Οικογένεια και σχολείο σύμμαχοι στην αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας"

 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε ταινία μικρού μήκους που δημιούργησε ομάδα μαθητών του Λυκείου υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Χριστιανού Μαρίας.  Μέρος 1    Μέρος 2

Αναρτήθηκε την Τρίτη, 13 Μαΐου 2014


 Εξέταση ειδικού μαθήματος Αγγλικών   
Τα εξεταστικά κέντρα για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών ορίστηκαν ως εξής:

3ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου: επώνυμα μαθητών από Α έως Μ

 4ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου: επώνυμα μαθητών από Ν έως Ω

 

 Ημερομηνία και ώρα εξέτασης: Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014 (10:00 π.μ.)

Εγκύκλιος

 Αναρτήθηκε την Τετάρτη, 07 Μαΐου 2014


Πρoκήρυξη Στρατιωτικών Σχολών    

 Διευκρινιστικές οδηγίες

Αναρτήθηκε τη Δευτέρα, 05 Μαΐου 2014


Πρoκήρυξη Στρατιωτικών Σχολών   
Το Υπουργείο  Άμυνας κοινοποιεί προς γνώση και ενέργεια την «Προκήρυξη Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών/τριών Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ), Ευελπίδων (ΣΣΕ), Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ), Ικάρων (ΣΙ), Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ) και των Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), Στρατού Ξηράς (ΣΜΥ), Πολεμικού Ναυτικού (ΣΜΥΝ) και Τεχνικών Υπαξιωματικών (ΣΤΥΑ), Υπαξιωματικών Διοικητικών (ΣΥΔ) της Πολεμικής Αεροπορίας Ακαδημαϊκού Έτους 2014 ? 2015)».    Προκήρυξη

Αναρτήθηκε τη Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014


Πρόγραμμα πανελλαδικών εξετάσεων   

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων και όρισε την 21 Μαΐου ως την τελευταία ημέρα του διδακτικού έτους 2013-14.       Δελτίο τύπου     Πρόγραμμα ΓΕΛ

Αναρτήθηκε την Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014


Αναπλήρωση ημερών κατάληψης   

Η Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Κρήτης ανακοίνωσε την απόφασή της για την αναπλήρωση των ημερών κατάληψης για το σχολικό έτος 2013-14. Απόφαση

Αναρτήθηκε την Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014


Ενημέρωση γονέων για την επίδοση των μαθητών

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας καλεί τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας να προσέλθουν την Τρίτη, 1 Απριλίου στο διάστημα 12:00-02:00, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με την επίδοση των παιδιών τους.

 


Συγχαρητήρια, Γιώργο!!!

Ο μαθητής μας Μαυροειδής Γεώργιος της Α τάξης κατέλαβε την 1η θέση στο άλμα εις μήκος στους Nομαρχιακούς μαθητικούς αγώνες στίβου, ενώ παράλληλα εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους Παγκρήτιους μαθητικούς αγώνες.

 


 24ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής 

Οι μαθητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό πρέπει να καταθέσουν αίτηση στο Σχολείο τους μέχρι την Παρασκευή, 14 Μαρτίου. Εγκύκλιος

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σάββατο, 29 Μαρτίου (9:30-12:30) και θα φιλοξενηθεί στο χώρο του Σχολείου μας για τους μαθητές του Νομού Ηρακλείου.

 


 

 Αξιολόγηση της Α΄ τάξης για το 2013-14 

Ανακοινώθηκε ο τρόπος αξιολόγησης της Α΄ Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2013-2014.    Εγκύκλιος

 "...Για τα μαθήματα επιλογής προωθείται νομοθετική ρύθμιση προκειμένου όλα τα θέματα να ορίζονται από τον διδάσκοντα-διδάσκοντες."

 


Συγχαρητήρια στις ομάδες βόλεϋ των αγοριών και τωνκοριτσιών!!!

Οι ομάδες μας έκαναν δυνατό ξεκίνημα στους φετινούς σχολικούς αγώνες, κερδίζοντας στα πρώτα τους ματς. Ευχόμαστε Καλή συνέχεια τόσο στις ομάδες μας όσο και σε εκείνες των υπόλοιπων σχολείων!

 


 

Επιστολή προς τους Κηδεμόνες των μαθητών του Σχολείου μας

Η επιστολή διανεμήθηκε στους κηδεμόνες των μαθητών κατά την παραλαβή των ελέγχων επίδοσης Α τετραμήνου.  εδώ

 


 

Εξεταστέα ύλη της Α΄ τάξης για το 2013-14 

Ανακοινώθηκε η εξεταστέα ύλη των μαθημάτων της Α΄ τάξης Ημερησίου και των Α΄ και Β΄ τάξεων Εσπερινού Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2013-2014.    Εγκύκλιος

 Οι αστυνομικές σχολές στο Μηxανογραφικό Δελτίο του 2014 

Οι αστυνομικές σχολές θα περιλαμβάνονται στο Μηχανογραφικό Δελτίο του 2014, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι δεν περιλαμβάνονται στις φετινές Αιτήσεις-Δηλώσεις για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.  Εγκύκλιος

 


 

Υποβολή Αιτήσεων-Δηλώσεων για Πανελλαδικές (2013-14) 

Οι τελειόφοιτοι και οι απόφοιτοι μπορούν να προσέλθουν στα Λύκεια για να υποβάλλουν την αίτηση-δήλωση για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Διάστημα: 10 Φεβρ. - 25 Φεβρ.

Δελτίο Τύπου                    

Υπόδειγμα για μαθητές(ενδοσχολικό)        Υπόδειγμα για μαθητές        Υπόδειγμα για αποφοίτους

 Διάθεση Ελέγχων Επίδοσης Α΄ τετραμήνου

Οι Γονείς και οι Κηδεμόνες των μαθητών μπορούν να λάβουν τον Έλεγχο Επίδοσης Α΄ τετραμήνου τη Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου (12:00-13:30).

 


 

 

 

 

 
ΔΕΥΤΕΡΑ
ΤΡΙΤΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ
ΠΕΜΠΤΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
1 2 3 4 5 6 1 2 3 4 5 6 1 2 3 4 5 6 1 2 3 4 5 6 1 2 3 4 5 6
ΤΜΗΜΑ 8.15
8.50
9.00
9.50
10.00
10.50
11.00
11.50
12.00
12.50
13.00
13.50
8.15
8.50
9.00
9.50
10.00
10.50
11.00
11.50
12.00
12.50
13.00
13.50
8.15
8.50
9.00
9.50
10.00
10.50
11.00
11.50
12.00
12.50
13.00
13.50
8.15
8.50
9.00
9.50
10.00
10.50
11.00
11.50
12.00
12.50
13.00
13.50
8.15
8.50
9.00
9.50
10.00
10.50
11.00
11.50
12.00
12.50
13.00
13.50
Γ1                     Έκθεση & Λογ/χνία Έκθεση & Λογ/χνία                                    
Γ2                                             Έκθεση & Λογ/χνία           Έκθεση & Λογ/χνία Έκθεση & Λογ/χνία
Γ3                     Έκθεση & Λογ/χνία Έκθεση & Λογ/χνία                                    
Γ Ανθρωπιστικών   Αρχαία Ελληνικά Αρχαία Ελληνικά             Κοινωνιολογία       Κοινωνιολογία               Κοινωνιολογία         Ιστορία Ιστορία    
Γ Οικον &Πληρ     Πληροφορική Μαθηματικά Μαθηματικά         ΑΟΘ       Μαθηματικά Πληροφορική Πληροφορική         Μαθηματικά Μαθηματικά         ΑΟΘ ΑΟΘ    
Γ Θετικών     Χημεία Χημεία         Μαθηματικά Μαθηματικά         Χημεία Μαθηματικά Μαθηματικά       Φυσική Φυσική         Μαθηματικά Φυσική    
Γ Υγείας     Χημεία Χημεία         Βιολογία Βιολογία         Χημεία           Φυσική Φυσική           Φυσική