Βίντεο

Εδώ θα βρείτε βίντεο σχετικά με

  • Υγεία (Κάπνισμα, Πρώτες Βοήθειες, Κινητά, Ασφαλές Διαδίκτυο, Αλκοόλ, Σεισμός)
  • Πολιτισμό (Ρατσισμό, Φιλαναγνωσία)

ΥΓΕΙA

Το 10ο ΓΕΛ Ηρακλείου, σε μια προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών του σε θέματα εφηβικής υγειινής, δημιούργησε σχετικά βίντεο - ντοκυμαντέρ (διάρκειας 40 - 45 λεπτών).  Αυτές οι βασικές γνώσεις υγιεινής που είναι απαραίτητο να κατέχει σήμερα ενας έφηβος, παρουσιάζονται με ευχάριστο και σαφή τρόπο στη διάρκεια μιας διδακτικής ώρας. Καταβάλλεται προσπάθεια κάθε χρόνο να προβληθούν σ'όλα τα τμήματα είτε, αν αυτό δεν καταστεί εφικτό, τα παρακολουθούν από το σπίτι τους μόνοι τους οι μαθητές. Η θερμή ανταπόκριση των παιδιών οδήγησε στη δημιουργία περισσότερων τέτοιων ντοκυμαντέρ, μια διαδικασία που συνεχίζεται.

 

 Κάπνισμα

 

Πρώτες Βοήθειες

«Αποκτήστε βασικές γνώσεις Α΄ Βοηθειών και αντιδράστε έγκαιρα και αποτελεσματικά σε περίπτωση ατυχήματος. Αξίζει, γιατί μπορεί, αν χρειαστεί, να σώσετε μια ζωή ...»

Βιβλίο οδηγιών Α΄ βοηθειών Ερυθρού Σταυρού

 

Κινητά

 

Ασφαλής χρήση του Διαδικτύου

 

Αλκοόλ

 

 

Σεισμός

 

 

 


ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

Φιλαναγνωσία

Το 10ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης, σε μια προσπάθεια προώθησης της φιλαναγνωσίας στους μαθητές, φιλοτέχνησε το παρακάτω ντοκυμαντέρ (συρραφή από ξένα φιλαναγνωστικά βίντεο, διάρκειας 44΄) με τίτλο:                     ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ.

Εδώ...

 

Ρατσισμός

 


 

 

 

embed video plugin powered by Union Development